Knjiga Dober voznik bom

Knjiga Dober voznik bom

Da na izpitu ne bo težav!

Knjiga (priročnik) je v tem trenutku najbolj relevantni učni pripomoček za usposabljanje kandidatov za vozniški izpit kategorije B v SLO in zelo priljubljen tako med kandidati kot tudi med njihovimi starši. Priročnik je povsem usklajen z novim pravilnikom o prometni signalizaciji (julij 2016).

Prav tako, pa je nepogrešljiv prometni vodnik za SPREMLJEVALCE bodočih voznikov, za MLADE voznike in za VSE VOZNIKE z izkušnjami.

Priročnik na 288 straneh, formata 20 x 24 cm postavlja nova merila za razumevanje prometnih situacij in na enem mestu celovito in  sistematično obravnava teoretična znanja  s področja varnosti cestnega prometa. Odlikuje jo VEČ KOT 1000 SPOROČILNIH SLIK; to je tudi NAJVEČJI obseg slikovnega gradiva v prometni literaturi doslej.  Zapletene situacije so upodobljene s pomočjo celostranskih slik, ki na nov in razumljiv način posredujejo vozniku inforamcijo o pravilnem ravnanju v prometu. Priročnik nas opozarja na nevarnosti, uči predvidevanj, uči defenzivnega ravnanja.

Priročnik je edinstven tudi v EU; dobili smo izredno veliko pohval tudi zunaj naših meja. Prav tako ima vso podporo s strani: AVP (Javna Agencije za varnost prometa RS), Ministrstva za infrastrukturo in prostor in Ministrstva za notranje zadeve.

NOVOST!
Za razumljivejšo ponazoritev prometnih situacij je s pomočjo QR (Quick Response) kode pri nekaterih slikah na razpolago film oz. animacija. Imetniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov si lahko predvajate video, če imate na napravi naložen program za branje kode (QR code reader), ki je na spletu brezplačno na razpolago za skoraj vse modele telefonov.

 

Zakaj je priročnik DOBER VOZNIK BOM potreben v VSAKI družini?

 

  • Ker se nepoznavanje prometnih predpisov in pravil oz. njihovo napačno tolmačenje, vsakodnevno kaže v naših napačnih ravnanjih.
  • Ker se veliko prometnih nesreč, tudi takšnih s smrtnim izidom, posredno zgodi zaradi nezadostnega teoretičnega prometno-varnostnega znanja udeležencev cestnega prometa.
  • Ker mora vsak voznik svoje znanje stalno obnavljati in dopolnjevati, saj:
    • z izkušnjami spretnosti napredujejo, teoretično znanje pa nazaduje. Veliko prometno-varnostnih ravnanj smo pozabili oz. niso bila nikoli dobro usvojena. Zato ravnamo po svojem vzorcu, ki pa je, žal, velikokrat napačen;
    • se področje pravil cestnega prometa stalno spreminja in dopolnjuje in razvoj cestnega prometa postavlja pred nas vedno nove in večje zahteve.
  • Ker smo drugim udeležencem lahko slab vzgled v prometu, saj veliko elementov ne poznamo, tisto kar poznamo, pa dosledno ne upoštevamo.

Cena

24.70 €
Loading Osvežujem košarico...