Delovni zvezek  S kolesom v šolo z e-učebnikom na spletu

Delovni zvezek S kolesom v šolo z e-učebnikom na spletu

V novem šolskem letu 2017/2018 je za kolesarski izpit, kot EDINI učni pripomoček, na razpolago prenovljen delovni zvezek S KOLESOM V ŠOLO s KODO in z odličnimi vsebinami.

• Ima 64 strani.
• Omogoča učinkovito spoznavanje ključne snovi, tako preko samega delovnega zvezka, kot tudi preko ODLIČNIH VSEBIN NA SPLETU. Vsebine so zasnovane tako, da učenci s pomočjo vaj obdelajo vse teme, ki jih morajo obvladati, da so uspešni na izpitu in kasneje v prometu.
• Na začetku vsakega poglavja podana OBŠIRNEJŠA RAZLAGA učne snovi.
• Ima NOVE MALE PROMETNE JUNAKE, ki učencem na prikupen način približajo posamezne naloge in kateri jih spremljajo tudi na samem kolesarskem izpitu.

Odlikujejo ga kar 3 posebnosti:
1. Opremljen je z UNIKATNO KODO (časovno omejeno - 30 dni) preko katere učenci in starši dostopajo do BREZPLAČNEGA interaktivnega e-UČBENIKA na spletu, kjer jih čaka v lekcijah sistematično podana vsa učna snov, kvizi in več kot 200 animacij in filmov, ki na enostaven in učinkovit način prikažejo pravilna in napačna ravnanja v prometu.

UNIKATNA KODA se aktivira takoj, ko se z njo prijavite in velja 30 dni. Zato bodite pozorni, da se uporabi šele 30 dni pred izpitom iz teorije. Po 30 dneh koda namreč ne bo več aktivna.

2. Na sredini delovnega zvezka sta dodani DVE PREKLOPNI STRANI, na katerih je predstavljena najvarnejša pot v šolo.
3. Posamezne naloge v delovnem zvezku so opremljene s QR kodami, ki omogočajo, da si lahko otroci in starši, za razumljivejšo ponazoritev prometne situacije, kar s pomočjo pametnih telefonov zavrtijo film oz. 3D animacijo.

Cena

14.60 €
Loading Osvežujem košarico...